Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

...Καλώς ήλθατε στο προσωπικό μου blog,κάντε εγγραφή να ανταλλάσουμε ιδέες απόψεις και να γίνουμε φίλοι!!! ...

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΙΛΙΟΥ--ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΗ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ! ! ! (FOTOS-VIDEO)

Μετά την βράβευση ο Δάσκαλος Γεώργιος Κακαουλίδης
με τον Άκη . Λιλιόπουλο και τα τέκνα Νίκο, Θανάση,
Κωνσταντίνο-Εφραίμ, Αγγελική-Γαρυφαλλιά
και Αρσένιο
Μια φαντασμαγορική υπερπαραγωγή με τις επιβραβεύσεις δύο ΤΙΤΑΝΩΝ της Βυζαντινής και της Παραδοσιακής Μουσικής Τέχνης, του Γεωργίου Κακουλίδη και του Χρόνη Αϊδονίδη, πραγματοποιήθηκε εχθές στις 30/3/2017 στο Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Ιλίου.

Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης, τρεις μουσικοί καθηγητές ο Γρηγόρης Κακούρης, η Μύριαμ Μαρίνου και ο Χοράρχης Γιάννης Μεγαλούδης, συντόνισαν με τέτοιο τρόπο την πολυμελή και πολυόργανη ορχήστρα καθώς και την εκατονταμελή παιδική χορωδία, που άφησαν άφωνο το πολυπληθές κοινό.

Ένα βυζαντινό ορατόριο, σε αφήγηση πατερικών κειμένων από τον Πρωτοψάλτη και Καθηγητή Μουσικής Γρηγόρη Κακούρη, συνοδεία βυζαντινών ύμνων, από τους μαθητές του σχολείου και μουσική υπόκρουση έντεχνης μουσικής, σε συντονισμό και διεύθυνση Γιάννη Μεγαλούδη. Το άριστο ζευγάρωμα ανατολής και δύσης σε μια  μουσική υπερπαραγωγή που καθήλωσε το κοινό αποσβολωμένο από την "έκσταση".

Πρωταγωνιστές της βραδιάς δύο ΤΙΤΑΝΕΣ της Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής ο Χρόνης Αϊδονίδης και ο Γεώργιος Κακουλίδης βραβεύτηκαν από το Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο για την εν γένει θρησκευτική, καλλιτεχνική, κοινωνική,  και πολιτιστική προσφορά τους στον τόπο μας.

Από τους φίλους ψάλτες που διέκρινα στις πρώτες θέσεις των καθισμάτων, ήταν ο Νίκος Μποσίνης, ο Δημήτρης Καλαϊτζάκης, Νίκος Ζώης, ο Δημήτρης Θεολογίτης, ο Στάθης Κούλης, ο Σωτήρης Κονταξής και άλλοι....

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της χορωδίας και των οργάνων που με τις καταπληκτικές και ηδύμολπες φωνές τους καθώς και την τεχνική των οργάνων απέδωσαν με ένα ξεχωριστό και εκπληκτικό τρόπο τους ύμνους και τα τραγούδια με συνέπεια να λάβουν τα εύσημα απ' όλους.

Θερμά συγχαρητήρια στους υπεύθυνους της διοργάνωσης  και ιδιαιτέρως στον Χοράρχη, Καθηγητή του Μουσικού Σχολείου κ. Γιάννη Μεγαλούδη

ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

(Α.Λ.)