Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

...Καλώς ήλθατε στο προσωπικό μου blog,κάντε εγγραφή να ανταλλάσουμε ιδέες απόψεις και να γίνουμε φίλοι!!! ...

Κυριακή 30 Απριλίου 2017

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ- ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΤΤΙΚΗΣ (FOTOS)

Με μεγάλη συμμετοχή μελών οι εκλογές στον Σύλλογο Ιεροψαλτών Αττικής σήμερα 30/4/2017 πραγματοποιήθησαν και εκλέχθηκαν κατά σειρά οι συνάδελφοι ιεροψάλτες ως Αντιπρόσωποι για την Ομοσπονδία:


1. Κυριάκος (Άκης) Λιλιόπουλος
2. Κωνσταντίνος Πολίτης
3. Γρηγόριος Καφίρης
4. Αναστασίου Αναστάσιος
5. Χάρης Στεργιόπουλος
6. Γρηγόριος Κακούρης
7. Χάρης Συμεωνίδης
8. Γεώργιος Ναούμ 
9 Γεώργιος Χατζηχρόνογλου


Οι συμμετοχή των συναδέλφων ιεροψαλτών στην ψηφοφορία των εκλεκτόρων της Ομοσπονδίας, ήταν πολύ μεγαλύτερη από τα προσδοκώμενα, στοιχείο ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για την πορεία του Συλλόγου το επόμενο χρονικό διάστημα. 
Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους όσους με εψήφισαν και θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις που με βαραίνουν.

Ευχαριστώ ιδιαιτέρως τον Πρωτοψάλτη και π. Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ηλία Γιουρούκο για την εμπιστοσύνη και την στήριξή στο πρόσωπό μου.

Ευχαριστώ επίσης τον Πρόεδρο του Συλλόγου μου, Ηλία Ρεδιάδη Τούμπα για την πρόταση του να κατέβω ως αντιπρόσωποςτης ΟΜΣΙΕ, την εμπιστοσύνη και την στήριξή του σε μένα, και τέλος, συγχαίρω όλους τους συναδέλφους που εξελέγησαν και δηλώνω ότι συλλογικά θα συντονίσουμε τις προσπάθειές μας, στο κοινό μας πρόγραμμα, βάση του οποίου θα ενεργήσουμε όλοι μας, για να μπορέσει να συντηρηθεί ή και να αμυνθεί ακόμα ο ιστορικός αυτός σύνδεσμος για το καλό του κλάδου μας, των ιεροψαλτών.





αριστερά Γ. Ναούμ δεξιά Ηλ. Γιουρούκος

Γεωργ. Κυριακόπουλος-Άκης Λιλιόπουλος

Θ. Μικρόπουλος-Νίκος Καραχάλης

Θ. Μικρόπουλος-Νίκος Καραχάλης